Osumnjičen za dva kaznena djela

Sumnja se da je osumnjičeni 45-godišnjak 6. srpnja oko 14.40 sati, na A3 u blizini čvora Buzin, u smjeru istoka, upravljao osobnim automobilom Mercedes njemačkih registracijskih oznaka te je sustigao oštećenog i svjetlosnim signalima mu signalizirao da zaustavi svoje vozilo. Kada je oštećeni zaustavio svoje vozilo na zaustavnom traku, osumnjičeni mu je prišao i lažno mu predočio da je izgubio dokumente i da mu treba novac za povratak u Istanbul. Tada je osumnjičeni sa sebe sk

Foto: Ilustracija

Policijski službenici VI. Policijske postaje PU zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim državljaninom Rumunjske zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare i kazneno djelo krivotvorenja znakova za obilježavanje robe, mjera i utega na štetu 32-godišnjaka.

Sumnja se da je osumnjičeni 45-godišnjak 6. srpnja oko 14.40 sati, na A3 u blizini čvora Buzin, u smjeru istoka, upravljao osobnim automobilom Mercedes njemačkih registracijskih oznaka te je sustigao oštećenog i svjetlosnim signalima mu signalizirao da zaustavi svoje vozilo. Kada je oštećeni zaustavio svoje vozilo na zaustavnom traku, osumnjičeni mu je prišao i lažno mu predočio da je izgubio dokumente i da mu treba novac za povratak u Istanbul. Tada je osumnjičeni sa sebe skinuo nakit, nalik na zlato, s otisnutim lažnim žigom te ga predao oštećenom kao garanciju povrata novca. Oštećeni mu je tada predao oko 360 eura.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeto je nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti