Rijeka:U prometnoj nesreći smrtno stradala dvojica muškaraca

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2.20 sati u Adamićevoj ulici u Rijeci smrtno su stradala dvojica muškaraca. Radi se o 50-godišnjaku i 48-godišnjaku s područja Primorsko-goranske županije. Na njih je na pješačkom prijelazu naletjelo i oborilo ih na kolnik osobno vozilo marke Audi riječkih registracijskih oznaka.

Na mjestu prometne nesreće policija nije zatekla vozača, dok je osobno vozilo zatečeno u Ulici Riva. Promet je navedenom ulicom bio u prekidu do 5.30 sati te se odvijao obilaznim pravcima. Očevidu prometne nesreće koji je obavljen nazočila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Rijeci.

Okolnosti prometne nesreće još uvijek se utvrđuju te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osobom za koju se sumnja da je upravljala osobnim vozilom.


 FOTO:ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 2.20 sati u  Adamićevoj ulici u Rijeci smrtno su stradala dvojica muškaraca. Radi se o 50-godišnjaku i 48-godišnjaku s područja Primorsko-goranske županije. Na njih je na pješačkom prijelazu naletjelo i oborilo ih na kolnik osobno vozilo marke Audi riječkih registracijskih oznaka. 

Na mjestu prometne nesreće policija nije zatekla vozača, dok je osobno vozilo zatečeno u Ulici Riva.  Promet je navedenom ulicom bio u prekidu do 5.30 sati te se odvijao obilaznim pravcima. Očevidu prometne nesreće koji je obavljen nazočila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Rijeci. 

Okolnosti prometne nesreće  još uvijek se  utvrđuju te je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osobom za koju se sumnja da je upravljala osobnim vozilom.

 


 



Pisane vijesti