U PU primorsko-goransku stigli policajci iz drugih PU

Dosadašnja iskustva pokazala su pozitivne učinke, pa će zasigurno policijski službenici koji su došli na ispomoć iz drugih policijskih uprava svojim znanjem, trudom  

Foto: PU primorsko-goranska

U Policijsku upravu primorsko-goransku stigli su policijski službenici iz drugih policijskih uprava koji će tijekom narednih mjesec dana biti na ispomoći svojim kolegama u PU primorsko-goranskoj.

Načelnica Policijske uprave Senka Šubat sa svojim suradnicima pozdravila je policajke i policajce zaželjevši im dobrodošlicu te istaknula važnost međusobne policijske suradnje u osiguravanju optimalnog stanja sigurnosti na području Primorsko-goranske županije.

I dosadašnja iskustva pokazala su pozitivne učinke, pa će zasigurno policijski službenici koji su došli na ispomoć iz drugih policijskih uprava svojim znanjem, trudom i profesionalnošću doprinijeti dobrom stanju sigurnosti svih građana i turista.

U ovoj smjeni to su policijske službenice i službenici iz PU zagrebačke, osječko-baranjske, karlovačke, vukovarsko-srijemske, brodsko-posavske, krapinsko-zagorske i PU bjelovarsko-bilogorske.

Radit će na poslovima prometne, granične i temeljne policije, kao i njihove kolege koji su te poslove obavljali tijekom ispomoći u toj PU u proteklih mjesec dana.

Policijski službenici zajedno s rukovoditeljima policijskih postaja u koje su raspoređeni, otišli su na mjesta gdje će u sljedećih mjesec dana obavljati svoje policijske poslove.



Pisane vijesti