Dama i policija

Odjel prevencije PU osječko-baranjske jučer je u suradnji s predsjednicom komisije ženskog šaha Hrvatskog šahovskog saveza Ivankom Raguž i predsjednikom Šahovskog saveza Osječko-baranjske županije Renatom Vinceom u Informativnom centru policije za sve zainteresirane građane i posjetitelje organizirao ICP šahovski susret.

Foto: PU osječko-baranjska

Odjel prevencije Policijske uprave osječko-baranjske jučer je u suradnji s predsjednicom komisije ženskog šaha Hrvatskog šahovskog saveza Ivankom Raguž i predsjednikom Šahovskog saveza Osječko-baranjske županije Renatom Vinceom u Informativnom centru policije za sve zainteresirane građane i posjetitelje organizirao ICP šahovski susret.

Susret je vodila višestruka kadetska i juniorska šahovska državna prvakinja Našičanka Neomi Grgić zajedno sa Šahovskim klubom Dama iz Đakova te policijskim službenicima PU osječko-baranjske koji su članovi Šahovskog kluba ETF-Osijek i Šahovskog kluba Dragovoljac-Sveti Josip Radnik iz Osijeka.

U drevnoj vještini s Damom okušalo se oko 30 građana s kojima je Neomi Grbić simultano igrala. Događaju je nazočio veliki broj građana, ljubitelja šaha.



Pisane vijesti