U Metkoviću postavljen LED display s informacijama o radu policije

Emitiranjem spotova na javnom mjestu želi se podići razina prometne kulture, informirati građane o servisnim informacijama i predstaviti preventivne projekate. Cijeli projekt je naišao na  

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

U Ulici kralja Zvonimira u Metkoviću prošlog je mjeseca postavljen LED video – display na kojem se prikazuju informacije iz Policijske postaje Metković. Tako se građani mogu informirati o radu policije, prevenciji kriminaliteta i sigurnosti cestovnog prometa.   

Emitiranjem spotova na javnom mjestu želi se podići razina prometne kulture, informirati građane o servisnim informacijama i predstaviti preventivne projekate. Projekt je naišao na pozitivan odjek javnosti te se još jednom pokazalo kako suradnja između lokalne zajednice i policije služi na dobrobit zajednici u cjelini.

Grad Metković prepoznao je važnost djelovanja Vijeća za prevenciju, kao tijela koje će kroz partnerstvo različitih tijela vlasti, javnih službi, gospodarstva, sportskih kolektiva, vjerskih zajednica i drugih institucija doprinijeti prevenciji kriminaliteta na području Grada Metkovića.

Početkom ove godine održana je konstituirajući sjednica Vijeća, a nedugo zatim je osnovano i Povjerenstvo za promet koje je već donijelo određene odluke koje su rezultirale uređenje prometne infrastrukture u Gradu Metkoviću. U lipnju ove godine Vijeće je na svojoj II. sjednici jednoglasno donijelo Odluku o zabrani konzumiranja alkohola na javnim površinama Grada Metkovića.



Pisane vijesti