Osumnjičeni za napad na maloljetnike

Osumnjičeni su u subotu ispred noćnog kluba nasrnuli na maloljetnika koji je bio u društvu dvojice također maloljetnih prijatelja

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu maloljetnika i nad još pet mlađih osoba zbog sudjelovanja u tučnjavi. Također je dovršeno istraživanje nad 20-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo tjelesne ozljede na štetu drugog maloljetnika. Osumnjičeni su u subotu, 16. kolovoza oko 3,20 sati ujutro na Trgu J. F. Kennedya u Zagrebu, ispred noćnog kluba nasrnuli na maloljetnika koji je bio u društvu dvojice također maloljetnih prijatelja. U namjeri da ga teško ozlijedi, osumnjičeni 19-godišnjak je dvaput šakom udario maloljetnika zbog čega je on pao na tlo dok su ga istovremeno ostali osumnjičeni verbalno i tjelesno napali te ga više puta rukama i nogama udarili po tijelu. Daljnji napad na maloljetnika spriječio je redar noćnog kluba nakon čega su se osumnjičeni udaljili, a oštećeni je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. U događaju je lakše ozlijeđen drugi maloljetnik kojeg je, sumnja se, ozlijedio osumnjičeni 20-godišnjak udarivši ga šakom zbog čega je pao na tlo.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju svi osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu je podneseno posebno izvješće.



Pisane vijesti