Pružanje pomoći sudskom izvršitelju u Sv. Filipu i Jakovu

Prilikom pružanja pomoći rad sudskog službenika ometalo je 29 osoba koje su odbile zapovijed da se udalje. Prema njima policijski službenici uporabili su zahvate za privođenje te su svi privedeni u službene prostorije policije, gdje je u ovom trenutku u tijeku kriminalističko istraživanje  

Foto: Ilustracija 

Jutros su policijski službenici Policijske uprave zadarske, na temelju zahtjeva Općinskog suda u Zadru, pružili pomoć sudskom službeniku u izvršenju odluke suda u obiteljskoj kući u Sv. Filipu i Jakovu.

Prilikom pružanja pomoći rad sudskog službenika ometalo je 29 osoba koje su odbile zapovijed da se udalje. Prema njima policijski službenici uporabili su zahvate za privođenje te su svi privedeni u službene prostorije policije, gdje je u ovom trenutku u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje u prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Prema zasad dostupnim informacijama tijekom privođenja nitko nije ozlijeđen. 

U blizini mjesta pružanja pomoći tijek događaja pratilo je više novinskih ekipa koje policija ni na koji način nije ometala u njihovom radu.



Pisane vijesti