Zagrebačka Interventna jedinica policije pobijedila na malonogometnom turniru

Interventna jedinica policije PUZ-a pobijedila je III. Policijsku postaju Zagreb (Dubrava) i to rezultatom 3:0. Za treće mjesto borile su se ekipe ATJ Lučko i VII. Policijska postaja Zagreb (Trešnjevka) gdje je slavila ATJ Lučko s rezultatom 3:2 izvođenjem penala.

Foto: PU zagrebačka

Interventna jedinica policije Policijske uprave zagrebačke odnijela je pobjedu u finalu na malonogometnom turniru u Sportskoj dvorani Sutinska vrela u Podsusedu, održanom jučer, 22. rujna u sklopu  obilježavanja Dana policije. Interventna jedinica policije PUZ-a pobijedila je III. Policijsku postaju Zagreb (Dubrava) i to rezultatom 3:0. Za treće mjesto borile su se ekipe ATJ Lučko i VII. Policijska postaja Zagreb (Trešnjevka) gdje je slavila ATJ Lučko s rezultatom 3:2 izvođenjem penala. 

Na turniru je nastupilo 25 momčadi iz Ravnateljstva policije i Policijske uprave zagrebačke, vatrogasci, hitna pomoć, vojna i pravosudna policija. Ravnateljstvo policije su predstavljale momčadi Ureda za posebne poslove sigurnosti, ATJ Lučko i Prihvatni centar za strance Ježevo, a momčad MUP-a sjedište bila je sastavljena od policijskih službenika iz više ustrojstvenih jedinica u sjedištu.

Najuspješnijim momčadima i pojedincima svečano su uručene nagrade. Najboljim golmanom turnira proglašen Milan Mandić, a najbolji strijelac je zapovjednik zagrebačke Interventne jedinice policije Mario Bencek. 

Pehar za osvojeno prvo mjesto pobjednicima turnira uručio je glavni ravnatelj policije Vlado Dominić, dok je nagrade za 2. i 3. mjesto uručio načelnik Sektora policije PU zagrebačke Davor Posilović.



Pisane vijesti