Polaznici 10. generacije škole „Josip Jović“ na 8. državnom prvenstvu u odbojci

Ravnatelj Doma Tuškanac Zdenko Mlakar uručio je zahvalnicu polaznicima za sudjelovanje na turniru. U prvom dijelu turnira polaznice i polaznlici su svojim dobrim raspoloženjem, navijanjem i druženjem svim natjecateljima, ukupno 10 timova, dali poticaj za veselo igranje odbojke, a naposljetku su i sami zaigrali u mješovitoj ekipi zajedno s natjecateljima. 

 

Predstavnici 10. generacije polaznika Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka Policijske škole „Josip Jović“, sudjelovali su na 8. državnom prvenstvu Hrvatske u odbojci za osobe s intelektualnim teškoćama.

Prvenstvo je održano u četvrtak, 25. rujna, u Domu za djecu i mladež Tuškanac, pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske.

U prvom dijelu turnira polaznice i polaznlici su svojim dobrim raspoloženjem, navijanjem i druženjem svim natjecateljima, ukupno 10 timova, dali poticaj za veselo igranje odbojke, a naposljetku su i sami zaigrali u mješovitoj ekipi zajedno s natjecateljima.

Druženje je prošlo u smijehu, zabavi, razgovoru, sklapanju prijateljstava, nakon čega su podijeljene nagrade najuspješnijima.  Ravnatelj Doma Tuškanac  Zdenko Mlakar uručio je zahvalnicu polaznicima za sudjelovanje na turniru.



Pisane vijesti