U prometnoj nesreći smrtno stradao 49-godišnjak

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer 25. rujna oko 16.15 sati na predjelu Sustjepana kod Dubrovnika jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Foto: Ilustracija

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer 25. rujna oko 16.15 sati  na predjelu  Sustjepana kod Dubrovnika jedna je osoba smrtno stradala, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 49-godišnjak upravljao osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka gdje je dolaskom na predio Sustjepana, vozilom prešao u suprotnu kolničku traku i udario u prednji dio autobusa dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43-godišnjak. Tom je prilikom došlo  i do udara osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka u zadnji dio autobusa.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 49-godišnji vozač osobnog vozila, dok su lakše ozlijeđeni 43-godišnji vozač autobusa i 38-godišnji suputnik osobnog vozila koje je udarilo u stražnji dio autobusa, a koji su nakon ukazane liječničke pomoći u dubrovačkoj bolnici pušteni kući. 

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici I nadležna državna odvjetnica koja je rukovodila očevidom ove prometne nesreće.



Pisane vijesti