Policijski nogometni tim Croatia osvojio drugo mjesto na turniru

Na Svjetskom policijskom dvoranskom nogometnom turniru održanom u Eibergenu u Nizozemskoj, reprezentacija MUP-a RH je u kategoriji seniora u konkurenciji od 87 momčadi osvojila drugo mjesto. 
  

Reprezentacija MUP-a RH nastupala je na Svjetskom policijskom dvoranskom nogometnom turniru održanom u Eibergenu u Nizozemskoj od 6. do 9. listopada. U tri se kategorije natjecalo 176 momčadi iz 38 zemalja svijeta, a naš Policijski nogometni tim Croatia nastupio je u kategoriji seniora i u konkurenciji od 87 momčadi osvojio drugo mjesto.  

Nakon šest odigranih utakmica u skupini i pobjeda protiv Brazila, Belgije, Nizozemske, Njemačke, Francuske i Engleske, uslijedile su eliminacijske utakmice i pobjede u šesnaestini finala protiv Slovenije, potom u osmini finala protiv Francuske i nad Češkom u četvrtfinalu.

Plasmanom u polufinale i pobjedom nad Jordanom u utakmici punoj preokreta izboreno je finale protiv Bjelorusije. Finale je u regularnom dijelu završilo neodlučeno i zlatnim golom u produžetku Bjelorusija je osvojila Svjetski policijski dvoranski nogometni turnir.

Reprezentacija MUP-a RH, Policijski nogometni tim Croatia, je po mišljenju promatrača i drugih sudionika pokazala tehnički, fizički i organizacijski najvišu razinu i samo su je nijanse u finalnoj utakmici dijelile od osvajanja turnira.



Pisane vijesti