Policija sudjelovala na tradicionalnoj manifestaciji "Dani zahvalnosti 2014.“

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske Postaje Čakovec, protekle subote, 11. listopada, u sajamskoj dvorani MESAP-a u Nedelišću, i ove su godine tradicionalno sudjelovali na jedanaestoj po redu manifestaciji „Dani zahvalnosti 2014.“.

Na svom info pultu policijski službenici građanima su dijelili promotivne materijale, te ih informirali o preventivnim projektima „Zajedno do veće sigurnosti“ i „Zaštitimo svoj bicikl“, a koji se provode s ciljem poboljšanja općeg stanja sigurnosti. Također, građani su mogli evidentirati svoj bicikl u evidenciju Policijske uprave međimurske, a ujedno i dobiti savjete o tome kako se zaštititi od krađe bicikla.

Manifestaciju je organizirala Turistička zajednice Općine Nedelišće, a započela je blagoslovom hrane i jesenskih plodova zemlje brojnih sudionika – izlagača, a nastavila se bogatim cjelodnevnim kulturno-umjetničkim programom, te predstavljanjem starih zanata i obrta s područja naše županije, dok su posjetitelji mogli isprobati i uživati u tradicionalnim međimurskim jelima, starinskim kolačima i vinu.