Neovlašteno proizvodio drogu

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teške krađe provaljivanjem, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.  

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem u PU osječko-baranjskoj, sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela teške krađe provaljivanjem, nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Temeljem naloga suda u popodnevnim satima 14. listopada izvršena je pretraga doma i drugih prostorija na području Valpova koje koristi 20-godišnjak te je tom prilikom pronađeno nekoliko zasađenih stabljika konoplje tipa droge marihuana i nekoliko pušaka. Naime, mladić  je tijekom noći sa 6. na 7. studenoga 2013. godine provalio u podrumske prostorije vikendice u Valpovu i ukrao uređaje za osmatranje te nekoliko pušaka za koje je 58-godišnji vlasnik posjedovao oružni list. Policija podnosi kaznenu prijavu. 



Pisane vijesti