Međunarodno natjecanje iz tehnika fizičkog sprječavanja nasilničkog ponašanja

U organizaciji Uprave za zatvorski sustav u dvorani Osnovne škole u Lepoglavi održano je međunarodno natjecanje iz tehnika fizičkog sprječavanja nasilničkog ponašanja. Na natjecanju su osim  

Foto: PU varaždinska

U organizaciji Uprave za zatvorski sustav Ministarstva pravosuđa u petak, 17. listopada, u dvorani Osnovne škole u Lepoglavi održano je međunarodno natjecanje iz tehnika fizičkog sprječavanja nasilničkog ponašanja. Na natjecanju su osim ekipa Ministarstva pravosuđa, Ministarstva obrane i Ministarstva unutarnjih poslova, sudjelovale i ekipe zatvorskih sustava iz Austrije, Češke, Mađarske, Poljske, Rumunjske i Srbije.

Policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave zagrebačke Luka Majić i Ivica Majić, branitelji naslova s prošlogodišnjeg natjecanja, pobjednici su i ovogodišnjih susreta. Oni su u vrlo zanimljivoj i napetoj borbi pobijedili također odličnu ekipu ATJ Lučko. Treće mjesto ove su godine podijelile ekipe KZ Lepoglava i Zatvora Split.

Policijski službenici Interventne policije sudjelovali su sa osam ekipa, koje su se kvalificirale na izlučnim natjecanjima interventnih jedinica policije MUP-a RH, kao i službeni suci na natjecanju – instruktori specijalističke obuke u interventnim jedinicama policije.



Pisane vijesti