Nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja

Jučer, 22. listopada oko 7 sati na raskrižju Jalkovečke i Križanićeve ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Foto: Ilustracija

Jučer, 22. listopada oko 7 sati na raskrižju Jalkovečke i Križanićeve ulice u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Za sada nepoznata osoba upravljala je biciklom Križanićevom ulicom iz smjera ulice Braće Radića. Dolaskom do raskrižja s Jalkovečkom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla je u raskrižje, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je tom ulicom iz smjera Jalkovca neprilagođenom brzinom upravljala 46-godišnjakinja.

U cilju izbjegavanja sudara, 46-godišnjakinja je u kočenju sletjela u desno van kolnika i prednjim dijelom automobila udarila u izlog poslovnog prostora.  Nastala materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna. Vozač bicikla je bez zaustavljanja napustio mjesto događaja, te se nastavlja rad na njegovom pronalasku. Molimo građane koji imaju saznanja o ovoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Varaždin u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili telefonom na brojeve 372-404, odnosno 192.



Pisane vijesti