Zatečeni u pokušaju ilegalnog prelaska

Tijekom dosadašnjeg postupanja utvrđeno je kako su dvojica državljana Albanije, starosti 30 i 26 godina ilegalno ušli u Republiku Hrvatsku te na isti način namjeravali prijeći granicu prema Republici Sloveniji. 

Foto: Ilustracija 

Sinoć oko 21 sat  na području mjesta Šapjane granična policija je uočila vozilo stranih registracijskih oznaka iz kojeg su izišle dvije osobe te se pješice uputile u pravcu šume i državne granice. Utvrđeno je kako se radi o državljanima Albanije, starosti 30 i 26 godina koji su zbog sumnje da ilegalno namjeravaju prijeći državnu granicu privedeni u Postaju granične policije Rupa. Također, priveden je i 38-godišnji državljanin Albanije, koji je upravljao vozilom i kojeg policija sumnjiči za pomaganje u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Tijekom dosadašnjeg postupanja utvrđeno je kako su dvojica državljana Albanije, starosti 30 i 26 godina ilegalno ušli u Republiku Hrvatsku te na isti način namjeravali prijeći granicu prema Republici Sloveniji. Postupanje policije sukladno odredbama Zakonu o strancima se nastavlja.



Pisane vijesti