Nožem napao policijske službenike

Na ulici ispred kluba zatekli su ga policijski službenici, kojima je odbio dati na uvid osobnu iskaznicu, te je jednoga od njih pokušao ubosti nožem. Policajci su ga, zajedno sa zaštitarom iz kluba, uspjeli savladati i staviti mu sredstva za vezivanje te je doveden u policijsku postaju. 

Foto: Ilustracija

U PU sisačko-moslavačkoj dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim muškarcem, nakon kojeg je kazneno prijavljen zbog napada na službenu osobu, a prekršajno po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira

Naime, 6. studenoga oko 23 sata, u automat klubu u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku 49-godišnji muškarac je u vidno alkoholiziranom stanju narušavao javni red i mir tako što je vikao i vrijeđao osoblje kluba. Nakon što ga je zaštitar izveo van i zabranio mu ulazak, muškarac je otišao kući i uzeo kuhinjski noć te se vratio. Na ulici ispred kluba zatekli su ga policijski službenici, kojima je odbio dati na uvid osobnu iskaznicu, te je jednoga od njih pokušao ubosti nožem. Policajci su ga, zajedno sa zaštitarom iz kluba, uspjeli savladati i staviti mu sredstva za vezivanje te je doveden u policijsku postaju.

Nakon saslušanja, sudac istrage mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora te je predan u Zatvor u Sisku.



Pisane vijesti