Pozvali ga u stan pa ga napali

Policijski službenici uhitili su 32-godišnjakinju i 39-godišnjaka te je alkotestiranjem utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola (ona 1,92 promila, a on 1,43 promila).

Foto: ilustracija 

Sinoć, 27. studenoga oko 20 sati u Ulici Vladimira Nazora u Petrinji, 32-godišnjakinja je sa svojim 39-godišnjim partnerom u svoj stan pozvala 62-godišnjeg muškarca. Kada je došao tražili su ga novac, a budući da im ga je odbio dati, fizički su ga napali te mu iz jakne uzeli novčanik. Pokušao je napustiti stan u čemu su ga spriječili te ga nastavili napadati, pritom ga lakše ozlijedivši.

Ipak je uspio pobjeći u jednu prostoriju iz koje je pozvao policiju. Policijski službenici su uhitili 32-godišnjakinju i 39-godišnjaka te je alkotestiranjem utvrđeno da su bili pod utjecajem alkohola (ona 1,92 promila, a on 1,43 promila).

Protiv osumnjičenih bit će podignuta kaznena prijava za razbojništvo te će tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku PU sisačko-moslavačke radi dovođenja i ispitivanja na nadležnom državnom odvjetništvu.



Pisane vijesti