Zaklada policijske solidarnosti darovala knjige

PU primorsko-goranska jučer je uoči nadolazećeg blagdana Svetog Nikole podijelila knjige Zaklade policijske solidarnosti namijenjene djeci djelatnika ove Policijske uprave.

FOTO: PU primorsko-goranska 

 

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj  jučer su uoči nadolazećeg blagdana  Svetog Nikole podijeljene knjige Zaklade policijske solidarnosti namijenjene djeci djelatnika ove Policijske uprave.

U ime Zaklade, knjige je uručio predsjednik Komisije Zaklade policijske solidarnosti za Policijsku upravu primorsko-goransku, Jasmin Brkljača. Zahvalio je svim članovima Zaklade na donacijama te aktivnom sudjelovanju u provedbi programa Zaklade, istaknuvši pri tome realiziranu novčanu pomoć za 24 policijska službenika ove Policijske uprave u razdoblju od pet godina. Brkljača je pozvao i ostale službenike Policijske uprave da se pridruže radu Zaklade izražavajući uvjerenje kako će s većim brojem donacija biti i više mogućnosti za pomoć socijalno ugroženim obiteljima policijskih službenika, a što je i osnovna misija Zaklade.

Inače, Zaklada policijske solidarnosti ima za cilj pružati potporu policijskim službenicima prilikom svih oblika stradavanja i ugrožavanja njihovog socijalnog položaja, pružati  financijsku pomoć članovima obitelji poginulih policijskih službenika, kao i financijsku pomoć za liječenje teško oboljelih policijskih službenika i članova njihovih užih obitelji. Jedan od ciljeva je i materijalno zbrinjavanje teško socijalno ugroženih obitelji policijskih službenika.



Pisane vijesti