Svečano odlikovani djelatnici MUP-a

Zamjenik ministra Evelin Tonković, u ime ministra i osobno, poručio je nagrađenima: „Ovaj današnji trenutak, dragi kolege i kolegice,

Foto: MUP
 
U Ministarstvu unutarnjih poslova, danas, 4. prosinca, zamjenik ministra unutarnjih poslova Evelin Tonković, u nazočnosti pomoćnice ministra za pravne poslove i ljudske potencijale Sanje Čanković, svečano je uručio odlikovanja Spomenice domovinske zahvalnosti 29 zaposlenika MUP-a u Sjedištu i Ravnateljstva policije.
 
Odlukom Predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ive Josipovića, sukladno Ustavu i Zakonu o odlikovanjima i priznanjima RH, a na prijedlog Državnog povjereništva za odlikovanje i priznanja, Spomenicom domovinske zahvalnosti za časnu i uzornu službu svečano je odlikovano 11 službenika i službenica iz Sjedišta te 18 policijskih službenika i službenika iz Ravnateljstva policije.
 
Zamjenik ministra Evelin Tonković, u ime ministra i osobno, poručio je nagrađenima: „Ovaj današnji trenutak, dragi kolege i kolegice, mali je simbolički čin priznanja za sve ono što ste vi u ovoj odgovornoj službi do današnjeg dana učinili. Ova služba je jedan organizam gdje je potreban sklad svih elemenata da bi ona našim građanima dala onaj proizvod koji se zove sigurnost… Ništa pojedinac ne može, samo zajedno, u sinergiji, možemo napraviti proizvod koji se zove sigurnost. I hvala vam na tome.“
 
Zahvalivši u ime svih nagrađenih na ovom, kako je rekao, važnom i hvalevrijednom priznanju, Gojko Marković, policijski službenik za nadzorno-usmjerivačku djelatnost, istaknuo je kako je ovo jedan veliki, dodatni poticaj za nastavak i još bolji rad.


Pisane vijesti