Prometna nesreća s poginulom osobom

Danas oko 6.40 sati 58-godišnji hrvatski državljanin upravljao je kamionom sa prikolicom kroz mjesto Kip u smjeru Badljevine. Dolaskom ispred kbr.78., zbog ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, a da ne ugrožava druge sudionike u prometu, prednjim desnim djelom kamiona udario je u 83-godišnjeg pješaka koji se nalazio uz desni rub kolnika 

 Foto: ilustracija

Danas oko 6.40 sati 58-godišnji hrvatski državljanin upravljao je kamionom sa prikolicom kroz mjesto Kip u smjeru Badljevine. Dolaskom ispred kbr.78., zbog ne držanja vozila na  dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, a da ne ugrožava druge sudionike u prometu, prednjim desnim dijelom kamiona udario je u 83-godišnjeg pješaka koji se nalazio uz desni rub kolnika. Uslijed udarca pješak je odbačen u  putni jarak, a od zadobivenih ozljeda je  preminuo na mjestu  događaja. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica državne odvjetnice u Bjelovaru po čijem je nalogu tijelo stradalog prevezeno u Opću bolnicu Bjelovar radi obavljanja obdukcije. Protiv vozača  slijedi kaznena prijava.

Ovo je 11 poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.   



Pisane vijesti