Prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama

Jučer, 9. siječnja u 17.30 sati u mjestu Jazavica, grad Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 18-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući osobnim automobilom novogradiških registracija u zavoju izgubio nadzor nad

Foto: Ilustracija

Jučer, 9. siječnja u 17.30 sati u mjestu Jazavica, grad Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj su smrtno stradale dvije osobe. Nesreća se dogodila kada je 18-godišnji hrvatski državljanin, upravljajući  osobnim automobilom novogradiških registracija u zavoju izgubio nadzor nad vozilom koje se zanijelo, a potom  prešlo na suprotnu prometnu traku te je udarilo u vozilo kutinskih registracija koje je dolazilo iz suprotnog smjera. Od siline udara došlo je do odbijanja osobnog automobila kutinskih registracija koje je ostalo popriječeno na kolniku, a osobni automobil novogradiških registracija se odbio na zelenu površinu i zadnjim dijelom udario u ogradu. Dok se vozilo kutinskih registracija zaustavljalo na kolniku u njegov zadnji dio, prednjim dijelom je udarilo vozilo koje se kretalo iza njega. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 18-godišnji vozač osobnog automobila i 17-godišnja putnica, dok je teške tjelesne ozlijede zadobila vozačica osobnog automobila kutinskih registracija, a putnica u tom vozilu lakše je ozlijeđena. Očevid je obavio županijski državni odvjetnik iz Siska. Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini biti će podneseno izvješće o događaju.  

U vremenu od 18.10 do 22.36 za sva vozila bila je zatvorena županijska cesta 3252 te se sav promet odvijao obilaznim smjerovima.



Pisane vijesti