Traže se svjedoci - očevici

OSIJEK - U petak, 9. siječnja u 15.00 sati u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

U petak, 9. siječnja u 15.00 sati u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja ispred kod kućnog broja 1. (ispred zgrade "Croatia osiguranja) dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom na način da je vozač osobnog automobila marke "Opel-Zafire" srebrne boje vožnjom unazad udario u parkirani osobni automobil registarske oznake OS 911-JG. Nakon tog NN vozač se bez zaustavljanja udaljio s mjesta događaja.

U trenutku prometne nesreće na mjestu događaja ispred kućnog broja 1. kao pješak nalazila se muška osoba starosti 40-50 godina, kao i vozač osobnog vozila koji je zaustavio svoje vozilo kako bi omogućio isparkiravanje NN vozaču Zafire srebrne boje koji je počinio prometnu nesreću.

Stoga se mole svjedoci ove prometne nesreće kao i građani koji raspolažu bilo kakvim informacijama o navedenoj prometnoj nesreći da se jave u Postaju prometne policije Osijek ili na telefon broja 031-237-112 ili na 192.