Opatija: Smrtno stradao vozač

Noćas oko 2,30 sati na Novoj cesti u Opatiji dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji vozač. Stradali vozač  

FOTO: Ilustracija 

Noćas oko 2,30 sati na Novoj cesti u Opatiji dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji vozač. Stradali vozač upravljao je osobnim vozilom Suzuki swift, riječkih registracijskih oznaka krećući se u smjeru Opatije kada je udario u kombi vozilo Iveco daily, pulskih registracijskih oznaka koje se kretalo u suprotnom smjeru. Zbog zadobivenih ozljeda 41-godišnji vozač prevezen je u bolnicu na Sušaku, gdje je nažalost preminuo. Vozač kombi vozila lakše je ozlijeđen.

Promet se ovom dionicom do 3,55 sati odvijao naizmjenično jednom prometnom trakom.

Policija sve sudionike u prometu poziva na dosljedno poštivanje prometnih pravila i propisa.  Posebnu pozornost skrećemo na poštivanje ograničenja brzine, prilagođavanje brzine vožnje uvjetima i stanju kolnika, a sve vozače dodatno upozoravamo da ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola ili drugih opojnih sredstava te u slučaju važeće zabrane upravljanje vozilom određene kategorije.  Ujedno podsjećamo i na potrebu međusobno tolerantnog ponašanja svih sudionika u prometu, a sve u cilju smanjenja ukupnog broja prometnih nesreća, posebice onih koje za posljedicu imaju teško ozljeđivanje ili smrtno stradavanje osoba.



Pisane vijesti