Razbojništva u Zagrebu

Jučer, 22. siječnja oko 5.30 sati u Susedgradu, Kožinčev put, na parkiralištu, u taksi vozilu marke Mercedes E270 CDI zagrebačkih registracijskih oznaka, dva su korisnika usluge prijevoza, uporabom tjelesne snage počinila razbojništvo nad taksistom 58-godišnjim taksistom i otuđila mu automobil, oštetivši ga za oko 30.000 kuna. Policijski službenici su u večernjim satima pronašli vozilo u Samoborskoj, a vozač je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. 

 

Jučer, 22. siječnja oko 5.30 sati u Susedgradu, Kožinčev put, na parkiralištu, u taksi vozilu marke Mercedes E270 CDI zagrebačkih registracijskih oznaka, dva su korisnika usluge prijevoza, uporabom tjelesne snage počinila razbojništvo nad 58-godišnjim taksistom i otuđila mu automobil, oštetivši ga za oko 30.000 kuna. Policijski službenici su u večernjim satima pronašli vozilo u Samoborskoj, a vozač je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.  

U četvrtak, 22. siječnja oko 19.50 sati u Susedgradu, Vrapčanska, u trgovini, dvojica su nepoznatih maskiranih počinitelja, uz prijetnju vatrenim oružjem počinila razbojništvo nad 47-godišnjom zaposlenicom i otuđila nekoliko tisuća kuna.  

Jučer, 22. siječnja u 21.55 sati u Novom Zagrebu, Ukrajinska, u kiosku je nepoznati maskirani počinitelj, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 34-godišnjim zaposlenikom i otuđio nekoliko tisuća kuna.  



Pisane vijesti