Ukrali novac, željezne rešetke, auto prikolicu i razne artikle

U Velikoj Barni, nepoznati počinitelj je na neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću iz koje je otuđio veći iznos domaćeg i stranog novca. 

 Foto: ilustracija

U razdoblju od 26. siječnja do 31. siječnja u Velikoj Barni, nepoznati počinitelj je na neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću iz koje je otuđio veći iznos domaćeg i stranog novca.

U razdoblju od 22. do 27. siječnja u Bjelovaru, u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj je otuđio željezne rešetke koje su se nalazile na slivnom kanalu ispred ulaza u dvorište. Vlasnik štetu procjenjuje na 100 kuna.

Tijekom  noći 31. siječnja/1. veljače, u Velikom Trojstvu, u Ulici Braće Radić, iz prostorije društvenog doma, iz kutije za prikupljanje dobrovoljnih priloga sakupljenih povodom promocije jedne knjige, nepoznati počinitelj je otuđio za sada neutvrđeni iznos novca koji je bio namijenjen Osnovnoj školi Veliko Trojstvo.

Tijekom noći 28./29. siječnja, u Donjoj Petričkoj, nepoznati počinitelj je iz voćnjaka vikend kuće otuđio auto prikolicu u kojoj su se nalazile kace i bačve.

Jučer, 2. veljače, u Bjelovaru, zatečeni su 51-godišnjak i 40-godišnjakinja za koje su policijski službenici utvrdili da su u četiri trgovačka centra u Bjelovaru ukrali razne artikle vrijedne nekoliko tisuća kuna.



Pisane vijesti