Prijenosni šalteri na splitskom i zadarskom području

Obavještavamo građane da će se od sutra, 12. veljače, na području PU splitsko-dalmatinske i PU zadarske nalaziti prijenosni šalter upravnih poslova . Riječ je o projektu Ministarstva unutarnjih poslova kojim je osiguran mobilni ured za obavljanje upravnih poslova kako bi se poboljšala kvaliteta i dostupnost pružanja usluga te unaprijedila suradnja s građanima

 
Foto: Ilustracija
 
 
Obavještavamo građane da će se prijenosni šalter upravnih poslova od sutra, 12. veljače, nalaziti na na području PU splitsko-dalmatinske i PU zadarske. Riječ je o projektu Ministarstva unutarnjih poslova kojim  je osiguran mobilni ured za obavljanje upravnih poslova kako bi se poboljšala kvaliteta i dostupnost pružanja usluga te unaprijedila suradnja s građanima.
 
 
 
Na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske nalazit će se na sljedećim lokacijama:
  • Općina Marina: 12. veljače 2015., u zgradi Općine Marina, od 9 do 14 sati
  • Općina Okrug: 13. veljače 2015., u zgradi Općine Okrug, od 9 do 14 sati
  • Općina Primorski Dolac: 16. i 17. veljače 2015., u zgradi Općine Primorski Dolac, od 9 do 14 sati. 
 
Na području Policijske uprave zadarske nalazit će se prema sljedećem rasporedu:
  • 12. i 13. veljače 2015. u Domu za odrasle osobe Zemunik, od 9 do 14 sati
  • 16. veljače 2015. na području Općine Kukljica, od 9 do 14 sati
  • 17. veljače 2015. u Psihijatrijskoj bolnici Ugljan, od 9 do 14 sati.
 
Tijekom boravka mobilnog šalterskog ureda, građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovanja uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole i registraciju vozila. Uz zahtjeve za izdavanje isprava potrebno je priložiti propisane fotografije, a moguće je gotovinsko plaćanje cijene isprava i upravne pristojbe.
 
Pozivamo sve građane, a posebno one kojima je dolazak u nadležne policijske postaje otežan, da iskoriste mogućnost rješavanja svojih zahtjeva, uz napomenu da se zahtjevi mogu podnositi bez obzira na mjesto prebivališta.


Pisane vijesti