Blagoslov službenih prostorija i zaposlenika Policijske uprave međimurske

Foto: Ilustracija 

 

Proteklog petka, 13. veljače, kapelan policijske kapelanije "Sveti Franjo Asiški", za područje Policijske uprave međimurske, vlč. Ivica Horvat, uz pomoć župnika u mirovini, Josipa Horvata, blagoslovio je službene prostorije i djelatnike koji svoje radne zadaće obavljaju u ustrojstvenim jedinica Policijske uprave.

 

U prigodnom obraćanju i molitvi vlč. Ivica Horvat govorio je o vrijednostima koje bi trebale biti na prvom mjestu u životu svakog kršćanina.Istaknuo je kad čovjek vjerno obavlja svoj rad samog sebe čisti, a svojim duhom i trudom razvija djelo stvaranja, vrši zapovijed ljubavi. 

 

 "Imati Božju naklonost u životu donosi neprocjenjive blagodati za kojima svatko od nas čezne. Zato u ovom trenutku molimo za - ljubav, radost, mir, velikodušnost, uslužnost, dobrotu, blagost, potpuno izvršavanje zakona, milost, brigu i skrb za čovjeka – za nas same, naše prijatelje i kolege na poslu, zaposlenike i pritvorenike, za stranke koje traže našu uslugu…", poruka je ovogodišnjeg blagoslova Policijske uprave međimurske.