Krađe iz vozila - pozivaju se građani

Nastavlja se kriminalističko istraživanje provalnih krađa i krađa u vozila. Za ova kaznena djela policija sumnjiči hrvatskog državljanina, starosti 37 godina. Policija ga je zatekla 17. veljače u krađi iz osobnog vozila Suzuki swift, parkiranog na Rivi u Rijeci nakon čega je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka. U nastavku kriminalističkog istraživanja  

Foto: ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem provalnih krađa i krađa u vozila. Za ova kaznena djela policija sumnjiči hrvatskog državljanina, starosti 37 godina. Policija ga je zatekla 17. veljače u krađi iz osobnog vozila Suzuki swift,  parkiranog na Rivi u Rijeci nakon čega je priveden u službene prostorije I. policijske postaje Rijeka. U nastavku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika III. policijske postaje Rijeka utvrđeno je kako je 13. veljače provalio u osobno vozilo Škoda fabia, parkirano na Delti. Iz ova dva vozila otuđio je foto aparat, GPS uređaj i punjač mobitela, a predmeti su vraćeni vlasnicima. Šteta je najmanje dvije tisuće kuna. 37-godišnjak je kazneno prijavljen za kaznena djela krađe i teške krađe.

Tijekom ovog kriminalističkog istraživanja policija je pronašla više raznih predmeta za koje se sumnja da su otuđeni iz vozila parkiranih na području Delte i drugih parkirališta u središtu Rijeke. Vlasnici pronađenih predmeta za sada nisu poznati stoga policija poziva građane koji su oštećeni provalama ili krađama iz vozila da se, ukoliko prepoznaju svoje predmete jave u III. policijsku postaju Rijeka, Gundulićeva 7 poradi podnošenja odgovarajuće prijave.



Pisane vijesti