PU karlovačka sudjeluje u humanitarnoj akciji

U akciju su se uključile gotovo sve ustanove koje djeluju u Gradu Slunju, i to Centar za socijalnu skrb Slunj, HEP - pogonski ured Slunj, Prekršajni sud Karlovac - Stalna služba Slunj, Grad Slunj, Srednja škola Slunj, Ceste Karlovac - Nadcestarija  

Foto: PP Slunj
 
Na inicijativu Policijske postaje Slunj, a uz podršku svih članova Vijeća za prevenciju Grada Slunja, provedena je humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava za peteročlanu obitelj teško oboljelog sugrađanina Ivana Barića.

U akciju su se uključile gotovo sve ustanove koje djeluju u Gradu Slunju, i to Centar za socijalnu skrb Slunj, HEP - pogonski ured Slunj, Prekršajni sud Karlovac - Stalna služba Slunj, Grad Slunj, Srednja škola Slunj, Ceste Karlovac - Nadcestarija Slunj, Vojni poligon Eugen Kvaternik, Dom zdravlja Slunj, Komunalac Slunj, Lipa Slunj i građanin Josip Štefanac.

Na ovaj način članovi Vijeća za prevenciju Grada Slunja, koji su ujedno i čelnici ustanova koje djeluju na području grada Slunja, zajedno sa svojim zaposlenicima, iskazali su brigu o članovima zajednice kojima je pomoć neophodna. Ujedno je u ovo vrijeme nadolazećih uskrsnih blagdana, vrijeme činjenja dobrih djela, djela ljubavi i pomaganja, pružena moralna podršku članovima obitelji Barić za sretniju i bezbrižniju svakodnevnicu. 

Uz nazočnost članova Vijeća za prevenciju i Ivanove obitelji, načelnik Policijske postaje Slunj Nenad Katić je u petak 27. ožujka u vijećnici Grada Slunja Ivanovoj supruzi Ivanki uručio prikupljena novčana sredstava . Ujedno, gradonačelnik Grada Slunja Jure Katić i načelnik policijske postaje Nenad Katić posjetili su i dom obitelji Barić te u ime svih članova Vijeća za prevenciju, kao i svih zaposlenih koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji, Ivanu poželjeli što brži oporavak.


Pisane vijesti