Prijenosni šalteri u PU istarskoj i PU primorsko-goranskoj

Foto: Ilustracija
 
Prijenosni šalter za upravne poslove Ministarstva unutarnjih poslova, znan i kao mobilni kofer, putem kojeg građani mogu ishodovati osobne isprave, od danas se nalazi na području PU istarske, gdje će boraviti u domovima u Puli, a od sutra, 1. travnja, na području PU primorsko-goranske.
 
Naime, danas je na području PU istarske prijenosni šalter za upravne poslove od 9.30 do 14.30 sati smješten u prostorijama Doma za odrasle osobe "Vila Maria" u Šišanskoj ulici, dok će u srijedu, 1. travnja, od 9.30 do 14.30 sati, biti na raspolaganju korisnicima Doma za rehabilitaciju Pula u Santoriovoj ulici.
 
Na području PU primorsko-goranske prijenosni šalter za upravne poslove nalazit će se sutra od 9 do 14 sati u Rijeci u Mjesnom odboru Zamet na Trgu riječkih olimpijaca, a cjelokupan raspored prijenosnih šaltera na području PU primorsko-goranske za travanj možete pronaći u korisnim linkovima.
 
U navedenom vremenu građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishodovati uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila.
 
Pozivamo građane, posebice one kojima je otežan dolazak u navedene policijske uprave, da u navedenom vremenu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni šalter te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svog prebivališta ili boravišta.
 
U dogovoru s jedinicama lokalne samouprave i pravnim osobama, prijenosni šalter za upravne poslove u narednom će razdoblju boraviti i u drugim ustanovama i  općinama u Istri, o čemu će se javnost pravovremeno izvijestiti.


Pisane vijesti