Vozio 244 km/h

Naplaćena je novčana kazna u iznosu od 3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana 

Foto: ilustracija

Na autocesti A-3 jučer su, 2.travnja tijekom dana, u prekoračenju brzine zatečena su tri vozača.

Na autocesti A-3 Zagreb - Lipovac, na području općine Bošnjaci, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske u prekoračenju brzine zatekli su 24-godišnjeg švicarskog državljanina koji je upravljao osobnim vozilom marke „BMW“ brzinom od 244km/h na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Nadalje, na istom dijelu autoceste u prekoračenju brzine zatečen je 31-godišnji državljanin BIH, koji je  upravljao osobnim vozilom marke „Mercedes“ brzinom od 210km/h na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Također je u prekoračenju brzine zatečen i 37-godišnji hrvatski državljanin, koji je  upravljao osobnim vozilom marke „BMW“, brzinom od 209km/h na mjestu gdje je najveća dozvoljena brzina kretanja vozila 130 km/h.

Svim vozačima naplaćena je novčana kazna u iznosu od  3 tisuće kuna te izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od  mjesec dana.



Pisane vijesti