Uskrsna čestitka potpredsjednika Vlade RH i ministra Ranka Ostojića

Želim Vam mirne, blagoslovljene i sretne trenutke u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa. Također, želim da Vas blagdan Uskrsa ispuni novim optimizmom te potakne na još jače zalaganje u stvaranju boljeg i pravednijeg svijeta u kojemu se poštuju dostojanstvo i prava svake ljudske osobe u svim područjima života.

Cijenjene djelatnice i djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova, cijenjene policijske službenice i službenici, poštovani umirovljeni djelatnici MUP-a, 

želim Vam mirne, blagoslovljene i sretne trenutke u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.

Također, želim da Vas blagdan Uskrsa ispuni novim optimizmom te potakne na još jače zalaganje u stvaranju boljeg i pravednijeg svijeta u kojemu se poštuju dostojanstvo i prava svake ljudske osobe u svim područjima života.

Uskrs kao blagdan nosi poruku nesebične brige za ljude oko nas te neponovljivosti i neprocjenjivosti svakog ljudskog života. Stoga posebno mirne i sigurne blagdane želim svim policijskim službenicama i službenicima koji će te dane, umjesto sa svojim obiteljima, provesti u službi, štiteći dobro i vrijednosti našeg društva.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova
 
Ranko Ostojić


Pisane vijesti