Predstavnici veleposlanstava posjetili PU dubrovačko-neretvansku

Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović primio je danas u službeni posjet konzulicu Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Hrvatskoj Vicki Bates, počasnog konzula u Dubrovniku Marka Thomasa, konzule australskog i kanadskog veleposlanstva Johna Reeda i Billa McCormicka. Sastanku je prisustvovao i zamjenik načelnika Tonči Glumac 

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
 
Načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Tonći Radibratović primio je danas u službeni posjet konzulicu Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Hrvatskoj Vicki Bates, počasnog konzula u Dubrovniku Marka Thomasa, konzule australskog i kanadskog veleposlanstva Johna Reeda i Billa McCormicka. Sastanku je prisustvovao i zamjenik načelnika Tonči Glumac.
 
Tijekom sastanka prisutni su upoznati sa stanjem sigurnosti na području ove policijske uprave te s činjenicom da područje Dubrovačko-neretvanske županije, a pogotovo grad Dubrovnik, iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista iz Velike Britanije, Australije i Kanade. Svi predstavnici veleposlanstava istaknuli su iznimno zadovoljstvo stanjem sigurnosti na području PU dubrovačko-neretvanske te izrazili nadu da će i ova turistička sezona proteći jednako sigurno kao i prethodna.
 
Na kraju sastanka zahvalili su načelniku Policijske uprave na prijemu i istaknuli potrebu za nastavkom daljnje suradnje s policijom. Zaključno su izrazili nadu da će se dobra suradnja s Policijskom upravom dubrovačko-neretvanskom nastaviti i ubuduće.


Pisane vijesti