POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR KANDIDATA PRIJAVLJENIH ZA POPUNU SLOBODNIH RADNIH MJESTA POLICIJSKIH SLUŽBENIKA

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se razgovori (intervjui) s kandidatima koji su podnijeli zamolbe i ispunjavaju formalne uvjete za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika,

Foto: Ilustracija

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, izvješćuje da će se razgovori (intervjui) s kandidatima koji su podnijeli zamolbe i ispunjavaju formalne uvjete za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika, koja su objavljena 20. ožujka 2015. godine,  održavati 6.,7.,8.,11.,12. i 13. svibnja 2015. godine u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj u Sisku Rimska ulica broj 19, soba 24, a o točnom terminu razgovora kandidati će biti obaviješteni putem telefona. 

Testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti za kandidate koji su podnijeli prijave za radno mjesto policijski službenik Interventne jedinice policije,  održati će se 11. svibnja 2015. godine s početkom u osam sati u Policijskoj upravi sisačko-moslavačkoj, u zgradi Interventne jedinice policije, u Sisaku, Strossmayerova ulica bb. Kandidati su dužni sa sobom ponijeti sportsku opremu. Testiranje će se sastojati od provjere opće i specijalne tjelesne pripreme sukladno normama za prijem u Interventnu jedinicu policije. Testiranje će provoditi osposobljeni službenici Interventne jedinice policije te će rezultate bodovati od 0-10. 

Kandidati koji zadovolje na testiranju, odnosno ostvare najmanje 5 bodova, pristupiti će razgovoru s Povjerenstvom (intervjuu). Razgovoru s Povjerenstvom također će pristupiti i svi ostali kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete, a  podnijeli su zamolbe za slobodna radna mjesta policijskih službenika za koja nije potrebno testiranje. 

Intervju s kandidatima iz PU Dubrovačko-neretvanske, PU Požeško-slavonske i PU Istarske obavljati će se putem video veze. O terminu razgovora kandidati će biti obaviješteni putem telefona. 

Povjerenstvo će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi dosadašnje radno iskustvo, motivaciju i usmjerenost na postignuće, socijalne vještine i interpersonalne odnose, komunikacijske vještine i osobnu prezentaciju te obrazovanje.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova.