Prijenosni šalter u Kastvu i na području PU splitsko-dalmatinske

Obavještavamo građane da će se na području PU primorsko-goranske i PU splitsko-dalmatinske nalaziti prijenosni šalter upravnih poslova

Foto: Ilustracija
 
Projekt  Ministarstva unutarnjih poslova usmjeren na pružanje usluga građanima iz područja upravnih poslova u blizini njihova doma provodi se od danas na području PU primorsko-goranske, u Kastvu, te od ponedjeljka, 11. svibnja, na području PU splitsko-dalmatinske.
 
Prijenosni šalter s opremom za obavljanje upravnih poslova dostupan je građanima danas, 8. svibnja, i u ponedjeljak 11. svibnja, u Kastvu, Zakona kastafskega 3, od  9 do 14 sati.
 
 
Na području PU splitsko-dalmatinske prijenosni šalter upravnih poslova nalazit će se na sljedećim lokacijama:
  • Blato na Cetini: 11. svibnja, u zgradi Mjesnog doma, od 9 do14 sati
  • Šestanovac: 12. svibnja, u zgradi Općine, od 9 do 14 sati
  • Kučiće: 13. svibnja, u zgradi Kino dvorane, od 9 do 14 sati
  • Kostanje: 14. svibnja, u zgradi Doma kulture, od 9 do 14 sati. 
U navedenom vremenu građani mogu obaviti poslove prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice, vozačke dozvole, kao i za registraciju vozila. Uz zahtjeve za izdavanje isprava potrebno je priložiti propisane fotografije. Moguće je gotovinsko plaćanje cijene isprava i upravne pristojbe.
 
Pozivamo građane, posebice one kojima je otežan dolazak u šalter sale ovih policijskih uprava, da u navedenom vremenu iskoriste mogućnosti koje pruža prijenosni ured za upravne poslove te zahtjeve iz domene upravnih poslova podnesu u blizini svog prebivališta ili boravišta. Napominjemo da se zahtjevi mogu podnositi bez obzira na mjesto prebivališta. 


Pisane vijesti