Zaposlenici Policijske uprave međimurske sudjelovali na odbojkaškom turniru „Humanitarna oluja“

Foto: PU međimurska

U subotu, 2. svibnja s početkom u 11 sati  u dvorani Osnovne škole u Belici, u organizaciji ženskog odbojkaškog kluba „Kaštel“ iz Pribislavca održan je odbojkaški turnir „Humanitarna oluja“.

Kao što se i priliči inicijativama humanitarnog karaktera, svih 28 pozvanih, ženskih, muških i mješovitih ekipa odazvalo se cjelodnevnom odmjeravanju sportskog duha. Među njima, kao rezultat dobre dugogodišnje suradnje Policijske uprave međimurske i Općine Pribislavec, čiji je odbojkaški klub organizator, bila i mješovita odbojkaška ekipa Policijske uprave međimurske. Ekipa se sastojala od ukupno sedam predstavnika službenika i namještenika iz više ustrojstvenih jedinica Policijske uprave koji su se natjecali u kategoriji revijalnih mečeva.

Humanitarna akcija organizirana je s ciljem novčane pomoći Udruzi za autizam "POGLED" iz Nedelišća, a kako je humanitarna ideja ovog turnira bila „pomoć kroz zajedništvo“ svi su sudionici primili zahvalu i prigodne medalje koje su osobno ručno izradili članovi Udruge.

Naši zaposlenici su u ovom slučaju drugu godinu zaredom pružili ruku podrške hvalevrijednoj organizaciji i dobrovoljnim prilozima pružili pomoć u realizaciji projekta, a kako je organizator izrazio želju da takva druženja postanu tradicija i ubuduće očekuju takve pozive na sportske terene.