Smrtno stradao 44-godišnji vozač

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 44-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Polo, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste izletio izvan kolnika pri čemu je prednjim dijelom vozila udario u ivičnjak uzdignutog nogostupa i u početak metalne zaštitne. Uslijed toga vozilo je izletjelo na  

foto: ilustracija

Jučer, 12. svibnja oko 22 sata na državnoj cesti D-8, na predjelu Morinjskog mosta, smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 44-godišnji vozač upravljajući osobnim automobilom Polo, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i osobinama ceste izletio izvan kolnika pri čemu je prednjim dijelom vozila udario u ivičnjak uzdignutog nogostupa i u početak metalne zaštitne. Uslijed toga vozilo je izletjelo na kamenu površinu ispod razine kolnika oko 5 metara, gdje je udarilo u stablo i zaustavilo se, kojom prilikom je vozač ispao iz vozila.

Po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika tijelo preminulog vozača je prevezeno u Opću bolnicu Šibenik, radi obdukcije.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.



Pisane vijesti