Neovlaštena proizvodnja i promet drogama

Foto: Ilustracija

U Odjelu kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije PU šibensko-kninske dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Policijski službenici su u nedjelju 17. svibnja nakon ponoći u Vodicama na državnoj cesti D-8, zaustavili osobno vozilo šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak.

Po nalogu Županijskog suda u Šibeniku,  policajci su pretražili vozilo, pronašli i oduzeli i PVC vrećicu težine 53 grama ispunjenu bijelom praškastom tvari izgleda karakterističnog za drogu amfetamin. Pronašli su i 11 tableta ecstazyja. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku policijsku jedinicu.

U Policijskoj postaji Drniš dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, također osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Osumnjičeni je 15. svibnja policijskim službenicima dragovoljno predao jednu stabljiku cannabisa. Protiv 29-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.



Pisane vijesti