Osumnjičena za zlouporabu opojnih droga

Sumnja se da je od 1. siječnja do 17. svibnja ove godine neovlašteno posjedovala, prodavala opojnu drogu i davala drugim osobama na uživanje 

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakinjom zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela zlouporabe opojnih droga. Naime, sumnja se da je od 1. siječnja do 17. svibnja ove godine neovlašteno posjedovala, prodavala opojnu drogu i davala drugim osobama na uživanje.

Temeljem naredbe Prekršajnog suda u Varaždinu provedena je pretraga stana i drugih pripadajućih prostorija koje ista koristi. U pretrazi je pronađeno PVC smotuljak težine 41.4 grama u kojem su se nalazila četiri zasebna PVC smotuljka sa sadržajem bijele praškaste materije izgledom i mirisom nalik na kemijsku drogu „amfetamin“ ukupne težine 40.6 grama i jednu stabljiku zelene biljke u rastu nalik na indijsku konoplju. Osim navedenog, pronađena je digitalna vaga, metalna okrugla drobilica, tableta „Suboxone“ i četiri tablete „Helexa“.

Osumnjičena je jučer, 18. svibnja, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama i Omogućavanje trošenja droge“.



Pisane vijesti