Šesto natjecanje interventnih jedinica policije u praktičnom streljaštvu

Foto: Interventna jedinica policije PU sisačko-moslavačke

U organizaciji Interventne jedinice policije Policijske uprave sisačko-moslavačke je u petak, 22. svibnja, u Sisku održano VI. natjecanje interventnih jedinica policije u praktičnom streljaštvu.

Na navedenom natjecanju je uz policijske službenike Interventne jedinice policije iz Siska sudjelovalo sedam ekipa iz sljedećih policijskih uprava: Zagrebačke, Karlovačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske. Kao i proteklih godina natjecateljske ekipe su činila po četiri člana, a natjecale su se i četiri policijske službenice s ciljem promicanja žena u interventnoj policiji.

Prvo mjesto u kategoriji pojedinačno žene osvojila je Ivana Peštaj (PU sisačko-moslavačka), drugo mjesto je osvojila Marina Jelić (PU sisačko-moslavačka), na trećem mjestu je bila Dragica Šilipetar (PU krapinsko-zagorska) i četvrta Jelena Lukačić (PU sisačko-moslavačka).

Najbolji u kategoriji pojedinačno muški bio je Stevo Turek (PU sisačko-moslavačka), potom Ivica Đerek (PU zagrebačka) na drugom mjestu i na trećem mjestu Siniša Vujić (PU sisačko-moslavačka). Ekipno najbolji plasman je ostvarila ekipa PU sisačko-moslavačke, potom PU zagrebačka, dok je treće mjesto osvojila PU varaždinska.

Ukupno 36 natjecatelja se natjecalo pucajući iz službenog pištolja HS9 i XDM.