Virovitica: uhićen nakon četiri provale

Jučer, 26. svibnja, u Policijsku postaju Virovitica u jutarnjim satima, dojavljene su tri provalne krađe na području Grada Virovitica. Ubrzo nakon dojave, pronađen je 34 – godišnjak, nad kojim je tijekom jučerašnjeg dana započelo kriminalističko istraživanje

Jučer, 26. svibnja, u Policijsku postaju Virovitica u jutarnjim satima, dojavljene su tri provalne krađe na području Grada Virovitica. Ubrzo nakon dojave, pronađen je 34 – godišnjak, nad kojim je tijekom jučerašnjeg dana započelo kriminalističko istraživanje. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je 34 - godišnjak, dana 26. svibnja u jutarnjim satima u Virovitici, počinio tri kaznena djela teške krađe provaljivanjem i to: u pekaru iz koje je otuđio kovani novac, mobitel, noža za rezanje bureka i USB stic; odvjetnički ured iz kojeg je otuđio boce s alkoholnim pićem, kavu i slatkiše; te ugostiteljski objekt iz kojeg nije ništa otuđio. 

Također, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 34 – godišnjak, tijekom mjeseca svibnja 2015. godine, počinio i kazneno djelo provale u zgradu lovačke udruge u Virovitici, nakon čega su  pronađeni predmeti koje je iz nje otuđio. 

Slijedi podnošenje kaznenih prijava ODO u Virovitici.