Djelatnici PU virovitičko-podravske dobili novi radni prostor

U danas otvorenoj zgradi smješteni su Služba za Granicu, Interventna jedinica policije Virovitica, Inspektorat unutarnjih poslova i dio djelatnika Službe zajedničkih i upravnih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova.

Foto: PU virovitičko-podravska
 
Danas, 28. svibnja, u 11 sati u Virovitici u Ulici Matije Gupca kbr. 78 (bivša vojarna) u nazočnosti pomoćnika Glavnog ravnatelja policije i načelnika Uprave za granicu Zlatka Sokolara svečano je otvorena zgrada u kojoj su svoj novi radni prostor dobili djelatnici nekoliko službi PU virovitičko-podravske.
 
U danas otvorenoj zgradi smješteni su Služba za granicu, Interventna jedinica policije Virovitica, Inspektorat unutarnjih poslova i dio djelatnika Službe zajedničkih i upravnih poslova, Odjel materijalno-financijskih poslova.
 
Preseljenje u ovu zgradu bilo je potrebno zbog nedostatka radnog i smještajnog prostora za djelatnike iz navedenih službi, kojima je trebalo pronaći novi prostor s ciljem poboljšanja njihovih uvjeta rada.
 
U realizaciju ovog projekta krenulo se u suradnji s gradonačelnikom Grada Virovitice, Stručnom službom grada i Gradskim vijećem Grada Virovitica, koji su pokazali dobru volju za suradnjom i razumijevanje za potrebe djelatnika pod prihvatljivim uvjetima. Potpisan je ugovor o korištenju ove zgrade na zadovoljstvo obiju strana.
 
Svoje zadovoljstvo novim radnim okruženjem izrazili su i djelatnici koji su dobili bolji, ljepši, ugodniji i dostojniji radni prostor.
 
Na početku svečanosti intonirana je himna RH, nakon koje je glasnogovornik PU virovitičko-podravske i voditelj programa Josip Štajdohar srdačno pozdravio pomoćnika glavnog ravnatelja policije i načelnika Uprave za granicu gospodina Zlatka Sokolara, gradonačelnika Grada Virovitice Ivicu Kirina i suradnike, načelnika PU virovitičko-podravske Mirka Kostelca i suradnike, predstavnike sindikata, medija i sve ostale.
 
Pozdravnim govorom nazočnima se prvi obratio gradonačelnik Grada Virovitica Ivica Kirin, a nakon njega pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za granicu Zlatko Sokolar.
 
Svečani trenutak je uslijedio kada je načelnik PU virovitičko-podravske Mirko Kostelac presijecanjem vrpce svečano otvorio zgradu u službi PU virovitičko-podravske.
 
Nakon službenog otvorenja, policijski kapelan PU virovitičko-podravske Ozren Bizek blagoslovio je zgradu i sve njezine prostorije, te su svi nazočni pozvani u razgledavanje unutrašnjosti zgrade.


Pisane vijesti