Moli se pomoć očevidaca - teško ozlijeđen motociklist

Utvrđivanje svih okolnosti prometne nesreće od 30. svibnja u Liburnijskoj ulici je u tijeku te policija moli pomoć građana-očevidaca da se jave na brojeve telefona 192 i 051/430-655 ili osobno u Postaju prometne policije u Rijeci.


 

FOTO: Ilustracija 

U prometnoj nesreći koja se dogodila 30. svibnja oko 15,50 sati u Liburnijskoj ulici u Rijeci teško je ozlijeđen 20-godišnji vozač motocikla. 20-godišnjak je upravljao neregistriranim motociklom marke Suzuki bez valjane vozačke dozvole za ovu vrstu vozila. U trenutku prometne nesreće motociklist je imao zaštitnu kacigu. U ovoj prometnoj nesreći  sudjelovalo je osobno vozilo marke Nissan kojim je upravljao 28-godišnjak i koji se vozilom polukružno okretao preko neisprekidane središnje crte kolnika. Nakon sudara s osobnim vozilom motociklist je pao ispod zida sa strane kolnika na travnatu površinu. Radi pružanja liječničke pomoći prevezen je u KBC Rijeka gdje su mu konstatirane teške ozljede.

Utvrđivanje svih okolnosti  ove prometne nesreće je u tijeku te policija moli pomoć građana-očevidaca da se jave na brojeve telefona 192 i  051/430-655 ili osobno u Postaju prometne policije u Rijeci.



Pisane vijesti