U Karlovcu održan drugi krug kvalifikacijskog memorijalnog malonogometnog turnira „Josip Jović 2015.“

Foto: PU karlovačka

Jučer, 2. lipnja na terenu Rukometnog kluba Dubovac u Karlovcu u znak sjećanja na prvog poginulog policijskog službenika branitelja u Domovinskom ratu Josipa Jovića održan je drugi krug kvalifikacijskog memorijalnog malonogometnog turnira Josip Jović 2015. Ovo je 19. po redu malonogometni turnir, a prvi krug kvalifikacija odigran je 1. lipnja u Slavonskom Brodu. 

Policijska uprava karlovačka bila je domaćin momčadima iz policijskih uprava splitsko-dalmatinske, šibensko-kninske, zadarske, ličko-senjske, istarske, primorsko-goranske, zagrebačke, krapinsko-zagorske, varaždinske, međimurske i MUP-a RH. 

Na početku turnira upriličen je kratki uvodni program koji je započeo postrojavanjem 12 momčadi, himnom, minutom šutnje i čitanjem promemorije za prvog poginulog hrvatskog redarstvenika i prvu žrtvu Domovinskog rata Josipa Jovića. Natjecateljskim ekipama ispred Policijske uprave karlovačke obratio se i zaželio im dobrodošlicu voditelj Službe policije Jure Pavlinić, a ispred organizacijskog odbora i voditelj natjecanja Branko Bolanča.

Prvu utakmicu odigrale su ekipe Policijske uprave karlovačke i MUP-a RH, a uz cjelodnevne utakmice na visokim temperaturama u ovim kvalifikacijama daljnje natjecanje izborile su ekipe iz policijskih uprava ličko-senjske, šibensko-kninske, zadarske i međimurske. Završni turnir održat će se u kolovozu u Aržanu, rodnom mjestu Josipa Jovića.