Otkriveni kradljivci goriva

U vozilu su se nalazila dvojica 24-godišnjih albanskih državljana, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se vozač upravljajući navedenim vozilom oko 12 sati zaustavio na spomenutoj benzinskoj pumpi. Tamo je utočio gorivo u vrijednosti od oko 380 kuna, a nakon toga je vozilom napustio benzinsku pumpu bez da je podmirio račun za gorivo. S obzirom da se radi o kaznenom djelu 

Foto: Ilustracija
 
Policija PU dubrovačko-neretvanske zaprimila je jučer, 2. lipnja oko 12 sati, dojavu o krađi goriva na jednoj benzinskoj postaji u Dubrovačkom primorju, za koje se u vezu dovodi vozilo albanskih nacionalnih oznaka. Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske postaje Ston sumnjivo vozilo zaustavljeno je kod mjesta Slano.
 
U vozilu su se nalazila dvojica 24-godišnjih albanskih državljana, a provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se vozač upravljajući navedenim vozilom oko 12 sati zaustavio na spomenutoj benzinskoj pumpi. Tamo je utočio gorivo u vrijednosti od oko 380 kuna, a nakon toga je vozilom napustio benzinsku pumpu bez da je podmirio račun za gorivo.
 
S obzirom da se radi o kaznenom djelu za koje se progon poduzima privatnom tužbom, policija je poslodavca pumpe upoznala s podacima počinitelja. Dvojici albanskih državljana otkazan je boravak u Hrvatskoj.


Pisane vijesti