Otkriven Petrinjski provalnik

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je na u Petrinji počinio pet teških krađa. Istraživanjem je utvrđeno da je u noći 30. lipnja, na Trgu hrvatskih

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke proveli su kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom zbog sumnje da je u Petrinji počinio pet teških krađa. Istraživanjem je utvrđeno da je u noći 30. lipnja, na Trgu hrvatskih branitelja provalio u ugostiteljski objekt i ukrao računalo, nadzornu kameru i novac, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Također je istraživanjem utvrđeno da je u noći s ponedjeljka na utorak, 29./30. lipnja provalio u još četiri ugostiteljska objekta na više lokacija u gradu iz kojih  je ukrao novac, počinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dio novca je pronađen i vraćen vlasnicima, a protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog teških krađa.