Biciklom s 3,39 i mopedom s 2,18 promila

Foto: Ilustracija
 
Policijski službenici PU varaždinske i PU sisačko-moslavače jučer, 1. srpnja u poslijepodnevnim satima, zaustavili su vozača bicikla i vozača mopeda pod utjecajem veće količine alkohola.
 
Tako su oko 15 sati u Optujskoj ulici u Varaždinu policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili 48-godišnjaka koji je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 3.39 g/kg. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 48-godišnji muškarac je doveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.
 
Istoga dana oko 16.30 sati policijski službenici PU sisačko-moslavačke su u Kutini zaustavili moped kutinskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola od 2,18 g/kg upravljao 55-godišnji vozač. Provjerom je utvrđeno da je muškarac već evidentiran za počinjenje istovrsnih prometnih prekršaja te je do otriježnjenja u policijskoj postaji smješten u posebnu prostoriju. Ponovno je prekršajno je prijavljen zbog vožnje pod utjecajem alkohola.


Pisane vijesti