Policajci sudjelovali "Biciklom za Vukovar"

Dvojica policijskih službenika biciklista Policijske postaje Prelog, Spomenko Gojsek i Dario Ratkajec, krenuli su povodom Dana državnosti 27. lipnja s 21 biciklistom Udruge "Laganini" iz Preloga na biciklijadu od Preloga do Vukovara

Foto: PU međimurska
 
Dvojica policijskih službenika biciklista Policijske postaje Prelog, Spomenko Gojsek i Dario Ratkajec, krenuli su povodom Dana državnosti  27. lipnja s 21 biciklistom Udruge "Laganini" iz Preloga na biciklijadu od Preloga do Vukovara, koja je održana pod geslom "Biciklom za Vukovar".
 
Prije samog starta okupljene je pozdravio zamjenik predsjednika Turističke zajednice grada Preloga Ivan Gradečak.
 
Putovanje do Vukovara trajalo je dva dana. Prvi dan vozili su se lokalnim cestama od Preloga do Pustare Višnjice i pritom su prevalili 128 km, a drugi dan nakon odvoženih ostalih 144 km stigli su i do Vukovara.
 
Policijski službenici PU međimurske zapalili su svijeće i odali počasti u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima kod zgrade Mjesnog odbora u Trpinjskoj cesti, gdje se nalazi spomen-ploča poginulim međimurskim i varaždinskim policajcima, te kod "Vodotornja", na Ovčari i kod Križa na Dunavu u Vukovaru.
 
U kasnim večernjim satima biciklisti su se autobusom vratili u Prelog.


Pisane vijesti