Predstavnici Mađarske i Slovenije u PU međimurskoj

Glavna tema sastanka bila je rasprava oko sigurnosne situacije na područjima djelovanja susjednih policija i najava budućih zajedničkih djelovanja na sprječavanju svih pojavnih oblika kriminaliteta, a poglavito prekograničnog. Ujedinjena i uspješna policijska suradnjom ključni je čimbenik za učinkovitije suzbijanju kriminaliteta. U razgovorima je istaknuta i dosadašnja  

Foto: PU međimurska
 
Radni sastanak predstavnika međimurske policije i predstavnika Policijske uprave Županije Zala (Mađarska) i Policijske uprave Murska Sobota (Slovenija) održan je u Policijskoj upravi međimurskoj u utorak. Ovaj sastanak predstavlja kontinuitet dugogodišnje suradnje rukovoditelja policije graničnih područja ovog dijela Hrvatske sa susjednim mađarskim i slovenskim policijskim službama.
 
Glavna tema sastanka bila je rasprava oko sigurnosne situacije na područjima djelovanja susjednih policija i najava budućih zajedničkih djelovanja na sprječavanju svih pojavnih oblika kriminaliteta, a poglavito prekograničnog. Ujedinjena i uspješna policijska suradnjom ključni je čimbenik za učinkovitije suzbijanju kriminaliteta.
 
U razgovorima je istaknuta i dosadašnja dobra suradnja predstavnika graničnih policija navedenih država.


Pisane vijesti